50km Airport
Tirana Albania
Mon- Frd
09:00 - 17:00
+(355) 68-203-3178
info@primelaw.al
Who we are
We are specialist business law advisors – with
a specialist focus on corporate law and real estate law.
We want to be ‘part of your team’ and serve you
in your day to day activities.
MISIONI
Qëllimi i Prime Law është ti trajtojmë klientët tanë
më shumë se thjeshte një biznes.
Ne duam bëhemipjesë e ekipit tuajpër t’ju
shërbyer ditë pas dite ne te gjitha problematikat tuaja ligjore. 
PSE NE
Ne ofrojme shërbim koherent dhe specializuar gjithë
sektorët dhe fushat e veprimtarisë sonë juridike.
Qellimi jonë është tejkalojme pritshmëritë tuaja

We provide fast and affordable service for your projects. Hire us!

Contact Us

Who we are:

We are specialist business law advisors – with a specialist focus on corporate law and real estate law. We want to be part of your team and serve you in your day to day activities.

Misoni :

Qëllimi i Prime Law & Consultancy, është ti trajtoje klientët e saj më shumë sesa thjesht një biznes.

Pse ne:

Ne besojmë se zgjedhja e avokatit për ndërmarrë përfaqësimin ligjor cështjet tuja është zgjedhje besimi.

Refencat

Klientet tane

Many big companies trust in our quality